grill

Nowe stanowisko gastronomiczne w hotelu

Od kilku lat prowadzę biznes, jakim jest hotel w Warszawie. Można powiedzieć, że jest to nasz rodzinny biznes, bowiem mój tata postanowił przejść na emeryturę i teraz tylko go dogląda, ewentualnie doradza mi w problemie. Ostatnio zauważyłem, że jest silny trend na zdrową żywność.

Grill broil king dostępny w hotelu!

grillLudzie często przychodzą do naszej hotelowej restauracji i zamiast zamawiać pyszną dziczyznę i steki z których słyniemy w całej stolicy decydują się na sałatki i różne rzeczy z grilla, byle były fit. Gdy tylko to zauważyłem postanowiłem, że trzeba dokonać pewnego zakupu do restauracji. W sieci zacząłem oglądać różnego rodzaju urządzenia do przygotowywania zdrowych posiłków. Znalazłem idealne naczynie do gotowania na parze. Jednak mój kucharz stwierdził, że jedzenie to ma nieco inne walory smakowe i nie każdemu musi przypaść to do gustu. Dlatego też szukałem dalej. Po przeczytaniu kilku wątków na branżowych forach internetowych zdecydowałem się na broil king. Firma ta działa na rynku już długo a ich sprzęty wyglądają bardzo solidnie. Z moim szefem kuchni długo konsultowaliśmy jaki typ wybrać. Ostatecznie stanęło na grill gazowy broil king. Wpadłem na pomysł, że kucharz mógłby wyjeżdżać z urządzeniem na sale restauracji i grillować przy kliencie. Wiadomo, że to są w ogóle inne doznania smakowe, dlatego też każdy chciałby tego spróbować, chociażby z ciekawości. Grill broil king okazał się cudownym urządzeniem. Jest dość duży, ale to dla nas zaleta. Posiada liczne półki i schowki, dzięki czemu kucharz może doskonale przygotować się do wyjazdu na salę.

Klienci są zadowoleni z takiego rozwiązania, a co ciekawe nawet pary młode proszą nas o taką opcję na wesele. Słowem polecam grille gazowe broil king każdemu, kto chce nieco odmienić swoją kuchnię na znacznie zdrowszą.

Czytaj więcej na: https://www.web-grille.pl